Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Siguranta

Pentru Messer, siguranta sta in centrul atentiei si reprezinta un criteriu important de decizie in toate activitatile noastre.

Succesul pe termen lung al companiei noastre este posibil doar cu contributia unui personal motivat si sanatos. Prevenirea accidentelor si imbolnavirilor profesionale este o prevedere legala, o obligatie etica si este justificata si din punct de vedere economic. Pentru Messer siguranta oamenilor si a mediului este o preocupare continua, traditionala si primordiala.

Transportul buteliilor de gaze sub presiune
Fise cu date de securitate
Stocare gaze lichefiate
Premii de excelenta EIGA

“Safety Pocket Guide”

Pentru a veni in sprijinul clientilor de gaze in butelii, Messer a pregatit trei ghiduri de securitate ce contin informatii esentiale cu privire la transportul, manevrarea si etichetarea buteliilor de gaze, pe care le puteti citi / descarca mai jos.

Ghidul de securitate intitulat "Brosura de securitate numarul 1 - Continutul buteliilor dumneavoastra de gaz" ofera clientilor, printre altele, o privire de ansamblu asupra simbolurilor de pericol ce se regasesc pe butelii. Este menit sa constientizeze clientii asupra faptului ca este absolut necesar sa se familiarizeze cu proprietatile gazelor pe care le utilizeaza si, mai ales, cu pericolele potentiale ale utilizarii si manevrarii inadecvate. Ghidul cuprinde si specificatii ale celor mai uzuale gaze, cum ar fi azotul, oxigenul, dioxidul de carbon etc.

Ghidul de securitate intitulat "Brosura de securitate numarul 2 - Manipularea in siguranta a buteliilor de gaz" se concentreaza, dupa cum sugereaza si titlul, pe manipularea in siguranta a buteliilor de gaz atunci cand, de exemplu, sunt ridicate sau rostogolite manual.

Ghidul de securitate intitulat "Brosura de securitate numarul 3 - Transportul in siguranta a buteliilor de gaz" furnizeaza utilizatorilor de gaze informatii de baza cu privire la transportul in siguranta al buteliilor de gaz cu mijloace auto. Transportul cu mijloace auto neautorizate reprezinta un risc subestimat.