Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Messer in Romania

Grupul Messer a intrat pe piata romaneasca la mijlocul anilor ’90 odata cu primele livrari de gaze la clienti prin instalatii de aprovizionare cu gaze industriale.

Cresterea rapida a volumului de livrari a facut necesara prezenta locala, concretizata prin infiintarea firmei Messer Romania Gaz S.R.L. in anul 1998, cu capital integral german. In perioada urmatoare activitatea grupului s-a extins in domeniul productiei de acetilena la Messer Energo Gaz S.R.L. prin infiintarea unor joint-ventures. Desfacerea cat mai eficienta a produselor in conformitate cu cerintele clientilor a dus la dezvoltarea unei retele de centre de distributie.

Anul 2000 a marcat o dezvoltare remarcabila in domeniul medicinal, majoritatea centrelor medicale profitand de avantajul sistemelor noastre moderne de aprovizionare cu oxigen medicinal lichefiat, asigurandu-si astfel pe termen lung calitatea si disponibilitatea.

Domeniul nostru de activitate cuprinde producerea si comercializarea gazelor industriale, medicinale si speciale, incluzand oxigenul, azotul, argonul, bioxidul de carbon, hidrogenul, acetilena, amestecurile de gaze si gazele speciale. Activitatile noastre variaza de la operarea fabricilor de separare a aerului la stocarea si transportul gazelor la clienti. Aceste servicii pot fi asigurate prin retele de conducte, cisterne auto, baterii, butelii sau sisteme on-site de furnizare a gazelor.

De la metalurgie la procesarea alimentelor, de la microelectronica la medicina, de la chimie la protectia mediului inconjurator, competenta grupului Messer acopera intreaga gama de aplicatii a gazelor in industrie, tehnologie, cercetare si medicina.

Pentru asigurarea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, la cele doua companii care reprezinta Messer Group GmbH in Romania: Messer Romania Gaz SRL (5 August 2003) si Messer Energo Gaz SRL (21 Decembrie 2004) a fost certificata implementarea sistemului de asigurare si management a calitatii, standardul SR EN ISO 9001:2008.

 

Fabrica de separarea a aerului construita de Messer la Resita:

ASU Resita1m

ASU Resita4

 

Fabrica de acetilena construita de Messer la Mintia:

Fabrica Deva 3

Fabrica Deva 2