Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Castolin Eutectic in Romania

Messer Romania si-a extins domeniile de activitate incepand cu 1 Ianuarie 2006 cu o noua divizie de vanzari, Castolin Eutectic Romania.

Castolin are o experienta de peste 100 ani in tehnologiile de sudare, brazare si metalizare astazi fiind prezent in peste 100 de state. In momentul de fata Castolin este lider mondial in domeniul mentenantei, reparatiilor si a protectiei antiabrazive. Castolin este partenerul ideal al beneficiarilor nostri, privind reducerea costurilor de exploatare a pieselor de schimb, avand solutii in reconditionarea pieselor afectate, in urma carora se mareste considerabil durata de viata a echipamentelor.

Cu o gama vasta de produse si procese auxiliare sudarii, printre care enumeram electrozi pentru sudura EutecTrode.pdf, sarme sudura MIG/MAG  - sarma plina CastoMag.pdf si sarma tubulara EnDoTec.pdf, consumabile pentru Brazare.pdf, Metalizare cu sarma.pdf si Metalizare cu pulbere.pdf, placi dure CastoDur Diamond Plates.pdf, materiale speciale CastoTube.pdf, Castolin gaseste solutia impotriva abraziunii, eroziunii, cavitatii, coroziunii si impactului.

Inca de la inceput, noua divizie de vanzari Castolin in Romania a reusit sa implementeze tehnologiile si echipamentele Castolin, special concepute pentru activitatile de reparatie si intretinere in cele mai diverse domenii de lucru. Printre ele putem sa enumeram: industria cimentului, industria miniera, industria lemnului, industria hartiei, industria sticlei, industria de constructii de masini si utilaje, industria metalurgica , industria de reciclare, industria energetica, industria electrica si electronica.

Contact person

Divizia Castolin
Divizia Castolin

Phone: 021 327 36 24/ 232 / 233
Fax: 021 327 36 26
[E-Mail]