Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Messer Apps

Disponibile acum si in limba romana pe Google PlayStore si App Store

App Store
Google PlayStore

Pentru a le accesa mai usor in Google PlayStore, dati click pe imaginea aplicatiei care va intereseaza.

E-Order icon

EasyOrder

In cazul in care calatoriti foarte mult si utilizati intensiv smartphone-ul, EasyOrder este solutia ideala pentru a plasa comenzi de gaze in butelii. Este optimizata pentru utilizarea cu smartphone – se pot scana chiar si codurile de bare de pe butelii.Food gases icon

Gaze alimentare

Gasiti gazele adecvate pentru aplicatia dumneavoastra dupa standarde EN, nume produs (Messer) sau componenta gaz. Pentru ambalarea in atmosfera modificata aplicatia va ofera sugestii despre ce gaze puteti utiliza.


Depot icon

Cautare centre de distributie

Gasiti cu usurinta indicatii pentru a ajunge la cel mai apropiat centru de distributie gaze Messer. Datorita integrarii Google maps in aplicatie, puteti obtine instructiuni pentru traseu, precum si informatii de contact. Pentru accesarea rapida a paginii de unde puteti descarca aplicatia dati click pe poza.

Gas properties & conversion icon

Gaze - proprietati & conversii

Aveti posibilitatea de a accesa oricand aveti nevoie descrieri ale proprietatilor celor mai importante gaze industriale si speciale. Aplicatia va ofera si posibilitatea de a face conversia intre unitatile de volum si debit pentru cele mai comune gaze bulk: oxigen, azot, argon, dioxid de carbon, hidrogen si heliu.Welding position (ISO 6497) icon

Pozitii de sudura (ISO 6947)

Aceasta aplicatie va ofera o imagine de ansamblu a clasificarii din standardul EN ISO 6947 si va ajuta cu imagini si descrieri succinte ale pozitiilor de sudura. Nota: va rugam sa retineti faptul ca in 2011 in standardul EN ISO 6947 au fost introduse noi pozitii de sudura. Astfel, pozitiile PH si PJ se folosesc pentru sudare de tevi "sus / jos", iar pozitiile PF si PG se folosesc pentru table.

Welding gases icon

Gaze pentru sudura

Gasiti gazele potrivite pentru materialele, procedeele de sudura si cerintele dumneavoastra. Le puteti cauta fie dupa denumire, fie dupa standardele ISO aplicabile. In cadrul aplicatiei gasiti o gama larga de gaze si amestecuri de gaze pentru sudura, informatii referitoare la caracteristicile specifice fiecaruia in parte, precum si descrieri ale aplicatiilor pentru care sunt indicate.

Shielding gas flow icon

Calcul debit gaz protector

Gazul de protectie este necesar pentru protejarea materialului de influentele atmosferice in timpul procesului de sudare, ajutand astfel la formarea unei suduri perfecte. Aceasta aplicatie calculeaza valoarea recomandata a debitului de gaz protector in functie de parametrii relevanti pentru sudare.