Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Romania

Perfectionarea angajatilor

Perfectionarea managementului

Recunoasterea potentialului angajatilor, motivarea acestora si punerea în valoare a calificarilor lor – acestea sunt obiectivele perfectionarii personalului si dezvoltarii managementului. Consideram ca avem o datorie fata de interesele personalului, precum si fatade viitorul grupului Messer.

Ne atingem scopul cu ajutorul unor programe de perfectionare speciale focalizate pe diverse grupuri tinta. Acestea cuprind managerii juniori si toate nivelurile de conducere, precum si instruire suplimentara pentru fiecare angajat, în functie de necesitati. Politicile de recrutare unitare si consecvente si planificarea sistematica a monitorizarii continue a angajatilor garanteaza faptul ca persoanele din conducerea companiei beneficiaza de calificarea adecvata si sporesc sansele de promovare pentru fiecare angajat.

Din anul 2006, Messer utilizeaza schema internationala de schimb de personal în cadrul grupului, ca masura de instruire speciala, suplimentara. Pentru continua perfectionare a angajatilor, atât pe plan profesional cât si pe plan intercultural, acestia au ocazia sa lucreze, ocupand functia lor, în alta companie din grupul Messer pe o perioada de cel mult sase luni. Acest schimb ajuta la promovarea unei mai bune cooperari internationale în cadrul grupului si în acelasi timp consolideaza întelegerea reciproca.